Kiemelt események

PwC MGSZ Második Gépjárműipari Adókonferencia, 2014.03.12.

PwC MGSZ Második Gépjárműipari Adókonferencia Budapest - 2014. március 12.

Vegyen részt a Magyar Gépjárműipari Szövetség és a PwC Magyar ország második közös adó- és vámügyi rendezvényén, aminek keretében tagvállalati képviselőként elsőként értesülhet az iparágat érintő 2014. évi adóváltozások jogalkalmazásáról, gyakorlati adózási kérdésekről; valamint információt kaphat a szektort érintő trendekről.

Tovább

 

 

A szerződéskötések buktatói az új Polgári Kódex tükrében, 2014.03.19.

A szerződéskötések buktatói az új Polgári Kódex tükrében - 2014. március 19.

A 2014. március 15-én hatályba lépő új Polgári Törvénykönyv a szerződések joga számos területén hoz a társaságok napi működését is jelentős mértékben érintő változásokat. Előadóink gyakorlati oldalról mutatják be ezeket a változásokat, kifejezetten a cégen belül beszerzéssel, szerződéskötéssel foglalkozó szakembereket segítő tanácsokra fókuszálva.

Tovább

Legújabb hírek

A K+F projektek csoportos minősítése miatt lobbizik a MAGE a kormányzatnál

2017. Április 24.
Azon dolgozunk, hogy a magyar kkv-kat minél inkább integrálni tudjuk a Tier 1-es vagy a Tier 2-es beszállítókhoz, illetve az OEM-ekhez. Fontos, hogy ezek a vállalkozások minél inkább nemzetközivé váljanak – mondta lapunknak adott interjújában Kilián Csaba, a Magyar Gépjárműipari Egyesület főtitkára.

Bíró Attila: ha összefogunk, több megrendelést kaphat a magyar járműipar

2016. Június 11.
Folytatjuk a Magyar Gépjárműipari Egyesület új elnökségi tagjait bemutató sorozatunkat. Ezúttal a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. ügyvezető igazgatója válaszolt kérdéseinkre.

Erhardt Péter: a hazai járműipari cégek versenyképességének megőrzése az elsődleges cél

2016. Június 10.
A Magyar Gépjárműipari Egyesület újabb elnökségi tagja, az Opel közpolitikai és kormányzati kapcsolatokért felelős dél-kelet-európai igazgatója válaszolt kérdéseinkre.

Kovács Tamás: lássuk meg a gépek mögött az embert!

2016. Június 07.
Tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Gépjárműipari Egyesület. Az elnökség új tagjával, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. műszaki ügyekért felelős ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.