Járműipar 2017

Esemény kezdete: 2017.05.25. 10:00
Esemény vége: 2017.05.25. 15:00
Hely: Hotel Intercontinental
Leírás:

Kiemelt témák:

  • Vezetői kerekasztal: A jövő megoldásai az autóipar jelenében
  • Digitális fejlesztési tapasztalatok első kézből: mire kell figyelni egy fejlesztési projekt tervezésénél, megvalósításánál és milyen európai uniós források, pályázati lehetőségek, banki finanszírozási megoldások vehetőek igénybe kkv-k számára?
  • Az IT szektor előretörése, techcégek megjelenése a supply chain-ben; a digiztalizáció kihívásai a beszállító fejlesztés területén
  • Munkaerő piaci kerekasztal - Hogyan képzeljük el a „jövő vezetőjét és munkavállalóját” a digitalizáció és a techcégek térhódítása mellett? Hogyan hat a szervezeti működésre és milyen új HR-eszközöket igényel a technológiai innovációs lépéskényszer?
  • Alternatív hajtásmódok - önvezető és elektromos autók; megújuló források és energiahatékonyság a gyártásban

Részletes információ és jelentkezés a Portfólio honapon.

Legújabb hírek

Nem lefutott meccs, hogy a Mercedes elektromos autókat gyártson Magyarországon

2017. Május 05.
A világban továbbra is nagyon keresettek azok a kompakt modellek, amelyek a Mercedes kecskeméti üzemében készülnek, ennek köszönhetően rekord évet zárt a magyar operáció tavaly. A vásárlói igények kielégítése érdekében ugyanakkor csúcsra járatták a gyárat, így elkerülhetetlenné vált a további bővítés. Ennek kapcsán a kecskeméti gyár-komplexum jövőjéről, az elektromos autózásban betöltött várható szerepéről, a járműipar legégetőbb kihívásáról és az ipar 4.0 térnyeréséről kérdeztük Christian Wolffot, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kecskeméti gyárigazgatóját.

Daniel Korioth: a Bosch munkatársai történelmet írnak

2017. Április 27.
A világ vezető járműipari beszállítójának magyarországi csoportja új vezetőt kapott. A Peruból származó dízel specialistával a jövő munkaerejéről, hajtástechnológiákról és fenntartható növekedésről is beszélgettünk.