Autóipari hírek

Miskolcon képezne mérnököket magának az Apollo

2015. November 19.
Gumiipari szakmérnöki képzés indulhat a Miskolci Egyetemen, az Apollo Tyres Hungary támogatásával

CÉL, HOGY AZ AUTÓIPAR EGYRE INKÁBB A KUTATÁS-FEJLESZTÉSRŐL SZÓLJON

2015. November 09.
dr. Szabó László - külgazdasági és külügyi miniszterhelyettes, államtitkár: Az a cél, hogy a hazai autóipar egyre inkább a kutatás-fejlesztésről szóljon. A diverzifikáció fontos, de a gazdaságot már most sem kizárólag az autóipar hajtja előre – mondja dr. Szabó László külgazdasági és külügyminiszter-helyettes.

GÉPJÁRMŰIPARI EGYESÜLET: "BŐVEN VAN MÉG HOVA FEJLŐDNÜNK."

2015. November 05.
Kilián Csaba - gyvezető főtitkár, Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE): "A magyar gazdaság szempontjából az lenne a legjobb, ha a többi iparág is olyan dinamikusan fejlődne, mint az autógyártás, mert ez megteremtené az egyensúlyt. Ugyanakkor nem az autóipar rovására", mondja Kilián Csaba, a Magyar Gépjárműipari Egyesület ügyvezető főtitkára.

Kilián Csaba: az innováció lendíti előre a magyar járműipart

2015. Október 28.
Az Automotive Hungary megnyitóját követően a Magyar Gépjárműipari Egyesület főtitkára nyilatkozott szakportálunknak.

A prémium szegmens hazai holdudvarát kell növelni

2015. Október 22.
Nem Indiával vagy Kínával kell versenyezni, hanem más, főleg európai fejlett országok szürkeállományával. Magyarországnak a prémium szegmens kiszolgálása hozhat sikert hosszú távon - mondta Bolla Szilárd, a HIPA szakmai elnökhelyettese az Automotive Hungary kiállítás előtt tartott háttérbeszélgetésen. - See more at: http://www.autopro.hu/szolgaltatok/A-premium-szegmens-hazai-holdudvarat-kell-novelni/16651/#sthash.BshO4Kuy.dpuf