Együttműködési megállapodást kötött az MGSZ és az autopro.hu járműipari szakportál

2012. Május 31.
Újabb két évre szóló együttműködési megállapodást kötött a Magyar Gépjárműipari Szövetség és az autopro.hu szakportál kiadója, a Trivero Kft. A megállapodást Pintér István elnök és Juhász Attila ügyvezető írta alá.

 

autopro

 

Pintér István MGSZ-elnök és Juhász Attila, a Trivero Kft. ügyvezetője az együttműködési megállapodás aláírásakor.

Mindkét fél elégedett volt az elmúlt két év együttműködési eredményeivel, így újabb két évre meghosszabbodott a 21 nagy céget tömörítő MGSZ és a járműipar szakportálja, az autopro.hu közötti együttműködés.

 

A megállapodást az MGSZ harmadik elnöki ciklusát megkezdő Pintér István elnök és az autopro.hu új tulajdonosa, a Trivero Kft. ügyvezetője, Juhász Attila írták alá csütörtökön, az autóipar magyarországi fővárosában Győrben.

 

A szövetség és a szakportál továbbra is kiemelt feladatának tartja, hogy együttműködésük középpontjában a hazai járműipar előmozdítása álljon, a szövetség rangjával és súlyával, az autopro.hu pedig hitelességével és a kommunikáció erejével járul hozzá a másik fél segítéséhez.

 

Az Autopro továbbra is kiemelt figyelmet szentel az MGSZ-nek, üléseiről tudósít, eseményeiről beszámol, az MGSZ pedig azt vállalta, hogy tanácsaival, kapcsolatrendszerével segítséget nyújt ahhoz, hogy a szakportál hír- és elemzésbeszállítóként a hazai járműipar megkerülhetetlen részét képezze.

 

 

Legújabb hírek

Daniel Korioth: a Bosch munkatársai történelmet írnak

2017. Április 27.
A világ vezető járműipari beszállítójának magyarországi csoportja új vezetőt kapott. A Peruból származó dízel specialistával a jövő munkaerejéről, hajtástechnológiákról és fenntartható növekedésről is beszélgettünk.

A K+F projektek csoportos minősítése miatt lobbizik a MAGE a kormányzatnál

2017. Április 24.
Azon dolgozunk, hogy a magyar kkv-kat minél inkább integrálni tudjuk a Tier 1-es vagy a Tier 2-es beszállítókhoz, illetve az OEM-ekhez. Fontos, hogy ezek a vállalkozások minél inkább nemzetközivé váljanak – mondta lapunknak adott interjújában Kilián Csaba, a Magyar Gépjárműipari Egyesület főtitkára.