Együttműködési megállapodást kötött az MGSZ és az autopro.hu járműipari szakportál

2012. Május 31.
Újabb két évre szóló együttműködési megállapodást kötött a Magyar Gépjárműipari Szövetség és az autopro.hu szakportál kiadója, a Trivero Kft. A megállapodást Pintér István elnök és Juhász Attila ügyvezető írta alá.

 

autopro

 

Pintér István MGSZ-elnök és Juhász Attila, a Trivero Kft. ügyvezetője az együttműködési megállapodás aláírásakor.

Mindkét fél elégedett volt az elmúlt két év együttműködési eredményeivel, így újabb két évre meghosszabbodott a 21 nagy céget tömörítő MGSZ és a járműipar szakportálja, az autopro.hu közötti együttműködés.

 

A megállapodást az MGSZ harmadik elnöki ciklusát megkezdő Pintér István elnök és az autopro.hu új tulajdonosa, a Trivero Kft. ügyvezetője, Juhász Attila írták alá csütörtökön, az autóipar magyarországi fővárosában Győrben.

 

A szövetség és a szakportál továbbra is kiemelt feladatának tartja, hogy együttműködésük középpontjában a hazai járműipar előmozdítása álljon, a szövetség rangjával és súlyával, az autopro.hu pedig hitelességével és a kommunikáció erejével járul hozzá a másik fél segítéséhez.

 

Az Autopro továbbra is kiemelt figyelmet szentel az MGSZ-nek, üléseiről tudósít, eseményeiről beszámol, az MGSZ pedig azt vállalta, hogy tanácsaival, kapcsolatrendszerével segítséget nyújt ahhoz, hogy a szakportál hír- és elemzésbeszállítóként a hazai járműipar megkerülhetetlen részét képezze.

 

 

Legújabb hírek

Denso: Az Ipar 4.0 nem egy lehetőség, hanem a mindennapjaink része

2017. Július 24.
A termelékenységet és a hatékonyságot robotizációval, automatizálással kell növelni – mondta az Autopronak adott interjújában Yukihiro Kato, aki áprilistól vezeti a Denso Gyártó Magyarország Kft.-t.

Nem lefutott meccs, hogy a Mercedes elektromos autókat gyártson Magyarországon

2017. Május 05.
A világban továbbra is nagyon keresettek azok a kompakt modellek, amelyek a Mercedes kecskeméti üzemében készülnek, ennek köszönhetően rekord évet zárt a magyar operáció tavaly. A vásárlói igények kielégítése érdekében ugyanakkor csúcsra járatták a gyárat, így elkerülhetetlenné vált a további bővítés. Ennek kapcsán a kecskeméti gyár-komplexum jövőjéről, az elektromos autózásban betöltött várható szerepéről, a járműipar legégetőbb kihívásáról és az ipar 4.0 térnyeréséről kérdeztük Christian Wolffot, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kecskeméti gyárigazgatóját.