Együttműködési megállapodást kötött az MGSZ és az autopro.hu járműipari szakportál

2012. Május 31.
Újabb két évre szóló együttműködési megállapodást kötött a Magyar Gépjárműipari Szövetség és az autopro.hu szakportál kiadója, a Trivero Kft. A megállapodást Pintér István elnök és Juhász Attila ügyvezető írta alá.

 

autopro

 

Pintér István MGSZ-elnök és Juhász Attila, a Trivero Kft. ügyvezetője az együttműködési megállapodás aláírásakor.

Mindkét fél elégedett volt az elmúlt két év együttműködési eredményeivel, így újabb két évre meghosszabbodott a 21 nagy céget tömörítő MGSZ és a járműipar szakportálja, az autopro.hu közötti együttműködés.

 

A megállapodást az MGSZ harmadik elnöki ciklusát megkezdő Pintér István elnök és az autopro.hu új tulajdonosa, a Trivero Kft. ügyvezetője, Juhász Attila írták alá csütörtökön, az autóipar magyarországi fővárosában Győrben.

 

A szövetség és a szakportál továbbra is kiemelt feladatának tartja, hogy együttműködésük középpontjában a hazai járműipar előmozdítása álljon, a szövetség rangjával és súlyával, az autopro.hu pedig hitelességével és a kommunikáció erejével járul hozzá a másik fél segítéséhez.

 

Az Autopro továbbra is kiemelt figyelmet szentel az MGSZ-nek, üléseiről tudósít, eseményeiről beszámol, az MGSZ pedig azt vállalta, hogy tanácsaival, kapcsolatrendszerével segítséget nyújt ahhoz, hogy a szakportál hír- és elemzésbeszállítóként a hazai járműipar megkerülhetetlen részét képezze.

 

 

Legújabb hírek

A hazai autóipar jövője az oktatáson múlik

2017. Október 16.
Az oktatáson múlik a hazai autóipar jövője - hangsúlyozta a Magyar Gépjárműipari Egyesület főtitkára a napokban kezdődő Automotive Hungary kiállítással kapcsolatban a Népszavának adott interjújában.

Interjú Szigeti Tiborral a LUK első magyar igazgatójával

2017. Augusztus 19.
Július 1-jétől Szigeti Tibor tölti be a Schaeffler-csoporthoz tartozó szombathelyi LuK Savaria Kuplunggyártó Kft. gyárigazgatói pozícióját.