THE FORD WORLD EXCELLENCE AWARD SILVER - F.Segura

2014. Június 03.
THE FORD WORLD EXCELLENCE AWARD SILVER

Egy igazán magas kihívásokkal teli 2013-as év sikeres lezárásaként örömmel közöljük, hogy cégünk ismételten abban a  nagy megtiszteltetésben részesült, hogy egyik legfontosabb ügyfelünk, FORD Motor Company, újonnan cégünknek ítélte megtisztelő díját:

 

THE FORD WORLD EXCELLENCE AWARD SILVER

 

 

SZERETNÉNK KÖSZÖNETET MONDANI MINDAZOKNAK AKIK TÁMOGATÁSUKKAL, HŰSÉGÜKKEL ÉS KITARTÁSUKKAL BEBIZONYÍTOTTÁK  ÉS A JÖVŐBEN IS BEBIZONYÍTJÁK, HOGY A KÖLCSÖNÖS SZAKMAI EGYÜTTMŰKÖDÉSNEK MINDIG GYÜMÖLCSÖZŐ EREDMÉNYEI VANNAK.

A Ford World Excellence Awards idei ünnepségén, melyet szokás szerint Dearborn-ben, ez év május 22.-én tartottak meg, CEO Deputy igazgatónk, Manuel Montalbán személyesen vette át a cégünknek megítélt díjat.

 

Legújabb hírek

Nem lefutott meccs, hogy a Mercedes elektromos autókat gyártson Magyarországon

2017. Május 05.
A világban továbbra is nagyon keresettek azok a kompakt modellek, amelyek a Mercedes kecskeméti üzemében készülnek, ennek köszönhetően rekord évet zárt a magyar operáció tavaly. A vásárlói igények kielégítése érdekében ugyanakkor csúcsra járatták a gyárat, így elkerülhetetlenné vált a további bővítés. Ennek kapcsán a kecskeméti gyár-komplexum jövőjéről, az elektromos autózásban betöltött várható szerepéről, a járműipar legégetőbb kihívásáról és az ipar 4.0 térnyeréséről kérdeztük Christian Wolffot, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kecskeméti gyárigazgatóját.

Daniel Korioth: a Bosch munkatársai történelmet írnak

2017. Április 27.
A világ vezető járműipari beszállítójának magyarországi csoportja új vezetőt kapott. A Peruból származó dízel specialistával a jövő munkaerejéről, hajtástechnológiákról és fenntartható növekedésről is beszélgettünk.