THE FORD WORLD EXCELLENCE AWARD SILVER - F.Segura

2014. Június 03.
THE FORD WORLD EXCELLENCE AWARD SILVER

Egy igazán magas kihívásokkal teli 2013-as év sikeres lezárásaként örömmel közöljük, hogy cégünk ismételten abban a  nagy megtiszteltetésben részesült, hogy egyik legfontosabb ügyfelünk, FORD Motor Company, újonnan cégünknek ítélte megtisztelő díját:

 

THE FORD WORLD EXCELLENCE AWARD SILVER

 

 

SZERETNÉNK KÖSZÖNETET MONDANI MINDAZOKNAK AKIK TÁMOGATÁSUKKAL, HŰSÉGÜKKEL ÉS KITARTÁSUKKAL BEBIZONYÍTOTTÁK  ÉS A JÖVŐBEN IS BEBIZONYÍTJÁK, HOGY A KÖLCSÖNÖS SZAKMAI EGYÜTTMŰKÖDÉSNEK MINDIG GYÜMÖLCSÖZŐ EREDMÉNYEI VANNAK.

A Ford World Excellence Awards idei ünnepségén, melyet szokás szerint Dearborn-ben, ez év május 22.-én tartottak meg, CEO Deputy igazgatónk, Manuel Montalbán személyesen vette át a cégünknek megítélt díjat.

 

Legújabb hírek

Itt a lista: A 20 legnagyobb hazai autóipari beruházás

2016. November 11.
Több mint 7700 új munkahely, 637 milliárd forint értékű, már megvalósult, folyamatban lévő vagy bejelentett beruházás. Az Óbuda Group a 2015/16-os adatok alapján a 20 legnagyobb projektet foglalta táblázatba.

Termékfejlesztési részleggel bővül az Aventics Egerben

2016. November 08.
Központilag meghatározott, nemzetközi szerepet kap az Aventics Hungary Kft. újonnan létrejött termékfejlesztési részlege. A hazai csapat feladata az Egerben gyártott összes termékhez kapcsolódó fejlesztőmunka, valamint egy globális termékcsoport kialakítása.